sales skills

Een gave workshop voor iedereen die zijn sales skills wil boosten!

Hoe zorg je dat een klant naar je luistert? Hoe komt dat je voelt dat je in je verkoopgesprek een verkeerde snaar hebt geraakt? Hoe komt het dat sommige dagen je zoveel energie kosten en de andere dagen alles voor de wind lijkt te gaan? Allemaal vragen waar je deze dag antwoord op krijgt.

Programma

Drijfveren

In de ochtend staat het commercieel FIT programma in het teken wat je drijft en wat je afremt tijdens het verkopen. Je leert snel inschatten wat de ander drijft en afremt zodat je veel gerichter kan inspelen op de behoeftes van je klant. Na deze leuke, interactieve en energieke ochtend gaan we lunchen.

Sales

Na de lunch pakken we de sales van nu beet. Hoe staat de wereld van de verkoper en inkoper er  anno nu bij? Verkoop jij? Of koopt de ander?

Pitch

Als laatste gaan we pitchen. Of je nu voor een volle zaal staat of slechts voor 1 persoon, pitchen is doorgaans best spannend.

Toch is het gezegde: Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk, hier van toepassing. Want na 8 seconde verminderd de aandacht van de luisteraar al. Wat zeg je dus in die eerste paar momenten om de aandacht te grijpen en vast te houden?

Aan het einde loop je naar buiten met bruikbare verkoop tools waar je direct mee aan de slag kunt!

Ga naar de inhoud