LEADERSHIP CUP

Het Spel

De Leadership Cup is geen gemoedelijk tafelspel maar wel een hyper dynamische- en uitdagende game-setting, die jou gedurende 90 à 180 minuten zal meeslepen in de vele aspecten van leiderschap. Teams worden verdeeld, kapiteins verkozen, strategie bepaald en de rollen verdeeld. Het materiaal nodigt uit om hiermee vol aan de slag te gaan.

Werkwijze

Thema’s, zoals corrigerende feedback, het belang van luisteren, focus op de juiste medewerkers, medewerkers retentie en do’s en don’ts. Het komt allemaal spelenderwijs aan bod. De deelnemers krijgen een set vragen en doe-opdrachten rond leiderschap, die ze in een beperkte tijd samen moeten zien te volbrengen. Na elke vraag of opdracht volgt een gezamenlijk reflectie- en dus leermoment, waarbij inzichten worden gedeeld. Ook kan men de verschillen in mening bespreken en conclusies vaststellen zodat het leerproces kan worden afgerond. Na het spelen van deze game hebben alle deelnemers de belangrijkste ins en outs van leiderschap weer helder voor de bril!

Tijd voor feedback

Na elke ronde is er een reflectiemoment waarin we onderlinge feedback  uitwisselen, kansen detecteren en conclusies trekken. Na het spelen van deze game hebben je klanten en prospecten geen geheimen meer voor jou. Je wordt succesvoller in je verkoop en het wordt gewoon leuker om te doen.

Leerdoelen van de Leadership Cup

  • Kennis van en inzicht in de belangrijkste principes van leiderschap;
  • Opwekken van enthousiasme (energizer) rond leiderschap;
  • Opfrissing van de belangrijkste aspecten van goed leiderschap.

 

Toepassingen

Deze game is geschikt voor iedere organisatie, zowel profit als non-profit. Als er maar gestreefd wordt de juiste ondersteuning te bieden aan leidinggevenden zodat de medewerkerstevredenheid wordt geoptimaliseerd en de business resultaten verbeteren.

Als kick-off of sum-up van een traject;

Stand alone trainings business game;

Onderdeel van een training of trainingstraject;

Als teambuildingsactiviteit met een boodschap zoals bij een bedrijfsdag.

Tijdsduur

90 – 180 min.

Aantal deelnemers

6 tot 200 personen

Talen

NL / EN

(andere talen op aanvraag)

Ga naar de inhoud